2008 m. gruodžio 16 d., antradienis

Sexy man 2008

Jau senokai People žurnalas paskelbė seksualiausius vyrus 2008, na ir aišku nors tai buvo atrodo lapkričio men., aš nutariau, kad reikia jums juos parodyyt, mano aišku nuomonė tik dalinai sutampa su People seksualumo suvokimu, bet ne tik mano nuomonė pasaulyje svarbiausia..deja :D



1.Hugh Jackman, australų 40-metis aktorius. Man tai jame nieko ypatingo, bet jei kam patiko galiu pasakyti, kad deja vyrukas 12 metų laimingai vedęs.




2. Daniel Craig- mano neseniai atrasta meilė. Man jis žiaauuuriai patinka, gal išvaizda ir niekoo dieviško, bet, tas jo personažas agentas 007, tai tiesiog vyro tubulybė. Tikuosi Danielius toks pat koks jo herojus Jamsas :D Ir šeip aš beveik visus Danielius myliu tai kad, jis irgi mano mylimų Danielių tarpe.




3. Jon Hamm. (37m., amerikietis, aktorius) Nu ką aš galiu pasakyti. Man tai čia visiškai visiškai nieko nieko niekoo ypatingo. Ir net ne tai kad nieko ypatingo o iš vis kas jam davė 3 vietą?



4. Zac Efron. O va čia tai niaaami. Man atrodo, jei jau ne Beckhamas ir ne dar keli kandidatai, tai šitas kaip tik tiks į mano vyrus. 21m. amerikiečių aktorius ir muzikantas, ir šeip gražus vaikis. Akys, antakiai amaaaaziiing, nu dieviiškas vyrukaas. Žodžiu galiu apie šį stebuklą kalbėti kalbėti ir kalbėti. Gėėėris (mm)





5. Robert Buckley- 27 metų serialo "Lipstick Jungle" žvaigždė. Nu šeip nežinau ar ten kažkas jame gero yra..bet kūnas nuotraukuose geras :D Jamam žodžiu. :)



6. Blair Underwood - 44 m. aktorius, filmo Dirty Sexy Money žvaigždė. Nu aš tamsiaodžius mėgstu, bet jame neįžvelgiu nieko kas galėtų traukti akį.




7. Ed Westwick. Na o čia aktorius kuris tapo įžymus dabarr kultinio jaunimo serialo "Gossip Girl"dėka , jaunutis, 21m., bet man joo serialo herojus nepatinka, ir jis man nelabai patinka, todėl nežinau kaip jis čia atsidūūrė.





8. Michael Phelps 23 m., sportininkas, turintis ant savo kaklo 8 auksinius medalius. Nū man visai sportininkai prie širdies buvo ir bus, bet šitas tai ką aš žinau... mano pažįstami sporto maniakai 10 kart geriau atrodo :D (p.s. ir tas jo kostiumas...hmz, tikriausiai nesuprantu paslėpto grožio)



9. Blake Shelton, 32 m., country muzikos atlikėjas. Aš mėgstu randuotus, purvinus (nelabai purvinus :D) vyrus, bet kaimiškooos amerikietiškos kapelos man no no noo.



10. Lang Lang- kinų pianistas. Nu visai simpatiiškas kaip kinui, bet nieko specialaus. Va kas man jame patinka, tai vardas...beveik kaip mano būsimo šuniuko :D Tai žodžiu už vardą 10 vietą gal ir galima buvo duoti :D




Na o į sąrašą dar pateko :
11.Mark-Paul Gosselaar
12.Javier Bardem
13.Robert Pattinson
14.Joshua Jackson
15.David Beckham - čia vyrukas kuris turėjo būti pirmoje vietojee...whiihouuu.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

1. +++
2. +
3. wtf?!
4.(puke)
5. ++
6. +/-
7. +++
8. :)
9. bleee
10. +/-
11. -
12. ++
13. +++
14. ++
15. :)

Anonimiškas rašė...

4. (puke) ? ? ?
man tai (mm)

Anonimiškas rašė...

on wygląda jak Ken:)

Unknown rašė...

1. niam, szczegolnie z krotkimi wlosami.
2. takich to we wsiakich Zujunach (z pelnym poszanowaniem do osiedla) mozna nesunkiai znalezc=]
3.hm.nothing special.
4.modna 'lalka':)zero vyriskumasa:)
5.moze byc.
6.nothing special.
7.ineska, nie znasz sie na facetach!=]
8.ale ten jego kostium to raczej podkresla pewne czesci ciala!:D
9.agroindustrial?:D
10.nothing special. jak by tam nie bylo, lubia europejczykow:)
11.niiiiii
12.bardzo meski=]
13. hm, ni:)
14. im starszy, tym fajniejszy:)
15. wiecie moje zdanie o nim i calej tej rodzince:)

Anonimiškas rašė...

nu jej zesz patinka takie wsiakie ala giiieeejushki:) to za to i zaac patinka, alisza jaaa to tez puke na niego:))

Anonimiškas rašė...

sami wy gejuuushkii :D
przepraszam ze nieznam sie na facetach... :D przynajmniej w czyms jestem nieidealna :D :D :D
przepraszam..a skad w zujunach Bondy biora sie? :D