2008 m. gruodžio 19 d., penktadienis

Šukuosenooos


Jau nežinau kelintą savaitę galvoju ką sau pasidaryti su plaukais :D Kelis menėsius būti su ta pačia šukuosena, man tikraai sunku, o dabar artėjant naujiems metams, norisii ir naujos šukuosenos. Patarimo klausiau pas visuuuus, vieniii patariaaa auugiiiintii, nes neva ilgi plaukaiii dauug mergaitiškiau ir seksualiau atrodo, antrii sakoo kirpkiis, kirpkiiis kuo trumpiau- tau tiks, kiti sakooo lik su tokia pačia šukuosena :) joooooo, šiandien ieškojau kažko naujo, kažko ko dar niekas nematė, bet nieko įdomaus neradau. Supratau tik tiek, jog auksinės barbiškos garbanos ir liks mano svajonėse, nes nagalėčiau juos ilgai ilgai augintiii, na ir kažkodėl vis labiau man nuo Victorios traukia prie Rihaannos...vat, reikėės galvoooooooot ka čia nuveikus su tais plaukais ;) Kažkur skaičiau, kad man patariama kardinaliai pakeisti šukuosenos spalvą...bet tapti visiška blondine kažkaip nesinori, dabar mano blondiniškumas slepiasi po juodais plaukais..o jei persidažysiu slėptis nebe bus kur, teks atskleisti savo blondyyniškumą visam pasauliui. Štai kelios nuotraukos kurioos man kažkaip prie širdies, na o viršujee auksinės garbanoos kurioos deja niekada nevirs realybė mano gyvenime :D









Na jei jau pradėjau apie plaukus, šukuosenas tai nutariau atskleisti vieną mano aistrą. Paskutiniu metu niekaip negaliu atsispirti vyrams tiesiais plaukais :D nuuu rimtayyy, jei tik sutinku vaikiną tiesiais plaukais ir taippp gražiai sušukuotais plaukais ir jie tokiee tiesūūūs tiesūūs, nu viskaaas...iš karto šypsena mano veide atsiranda. :) Na ir va parinkau kelias nuotraukas, kurios maan atrodooo nerealiai, madingai ir šeip... va taip turi atrodyyt mano svajonių vyras ;)




O čia kaip visad, negalėjau nepastebėti crazy haircuts :) Jei norite kardinaliai pakeisti savo gyvenimą, gal pradėkite nuo crazyy šukuosenos...Lietuvoje kažkaip mažai eksperimentuoja su plaukais, tad Tu gali būūti pirmas :D sėkmėės naujo ivaizdžio kūrime. :)







2 komentarai:

Kamile rašė...

ex kokia pažįstama problema :D aš iš pradžių negalėjau žiūrėt į savo jau nuaugusį kare, poto sugalvojau kaip apsikirpsiu ir ilgai ilgai bandžiau prisiruošti tam procesui, kol galiausiai sugalwojau atsiauginti plaukus ir vel pamažu grįžti prie blond :)))))

Anonimiškas rašė...

krce kamee...tu cia nesvaik :D eisiim kirptis :D