2009 m. birželio 9 d., antradienis

Raskite funkcijos pirmos eilės diferencialo reikšmę.

Nuo šiandien apie matematiką nekalbu, negalvoju, nemąstau.

Taigi dar vienas egzas ir aš esu laisva... Miau miau maiuu bendraukim artimiauu. :))))
Šiandien važiavau į egzą ir supratau, kad mano neoninės pink spalvos nagai tai dar ne pati nenormaliausia spalva...dabar labai atsiprašau visų tų, kurie lakuoja nagus baltu laku, bett nu atrodooo tikrai žiauriai. ypač kai nulakuota bet kaip, dar biški permatomai...omgggg, lyg korektoriumi pritepliota ;D ejk tu ejkt, kaip žostkaai ;) nūū susiraskit kokia gražessnę spalvą, nes balta, deja, tikrai atrodo ne tobuliausiai.



Nežinau nuo kada bet užsinorėjau nakvoti palapinėje. Noriu išvaryt prie ežero, ir miegooot, ir pabūst nuo šalčio ;) taigi taip gražu žavu :) ypač rytais kai atsikėli visa tokia negražii, be jokių pudrų, maikapų, tiesintų plaukų ir tau visiškai tas pats kaip atrodai, nes visi atrodo taip pat levai kaip ir tu. Taigi, tam, kad savo svajonę įgyvendinčiau pasistačiau sau palapinę kambaryje ir dbr miegosiu ten :D wahhaha :) ne nū juokauju, bet tikiuosi greit nuvaryt prie kokio ežero ir nakvoti palapinėje. Kad mane uodai sukandžiotų ! ;)

Aj nu ir kaip šiandienai užteks :)
Va jums nuo tvarkingos mergaitės Dzijanos video :) Gero vakaro :)
Taškomes!





<3

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

omg wtf iš kur tokius video trauki???

posh rašė...

taigi sakau kad drauge pas mane tokia labai tvarkinga yra ;)

Kamile rašė...

omg :D dabar nebeuzmigsiu :DDD kaip juokinga:D bet kokie nesusitvarke vyrai tai irgi omg. Siais laikais ir vyram visiskas naturalumas nebegrtazu :)

nebedrauge rašė...

ejj nu plin, ten top secret info buvo, kaip tavo wilenskie wesele atrodys, o tu dbr visiems paemei ir parodei:DDDD

posh rašė...

Came saldziu sapnu :DD seip tai as ten per daug nesigilinau i ta video, bet jei sakai kad nesusitvarke taip ir patikesiu! iskarto matosi, kas ta video 10 kartu perziurejo :)))))

nebedrauge...tai mano vestuves po menesio, tai ko tu verki, cia mano svajoniu mergvakaris arba bent per evstuves tegul geriausi draugai susoka atsisveikinimo soki :DDDD suorganizuok!

Anonimiškas rašė...

blamba,cia musu mokyklos ukvedys dainuoja xDD
zes't'!
zespol zabawa ;DD

posh rašė...

koks dar ukvedys? :D kokios cia mokyklos :DDDDD

Anonimiškas rašė...

Narkiewicz taki z Syrokomlowki,cypaco ukio darbai vykonuje i na weselax spiewa xDD