2009 m. birželio 2 d., antradienis

You hold me without touch (hug)

Man šian trūksta jėgų, žodžių ir miego.


Prieš nukeliaudama į sapnų karalystę nutariau trumpai drūtai paatvirauti, nes po vakarykščio pokalbio su Lau kažkaip rimtai susimąsčiau apie tai, ką žmonės galvoja skaitydami mano blog`ą. O galvoja tikrai ne tai, ką turėtų. Visų pirmą, man blog`as tai erdvė kur reiškiu savo paviršutiniškas mintis, bet tikrai nesileidžiu į asmeniškumus, ir intimumą, tai kad visi įrašai yra tik paviršutiniškas mąstymas bet tikrai ne mano siekiami idealai, mano gyvenimo vertybės and so one...bla bla blaaaa. Visų antra, tas nenatūraliai sukūrtas mano įvaizdis, "kokia aš visa glamūrinė" and so one yra tik įvaizdis gyvenantis blog`e ir kartais atgimstantis realiame gyvenime savaitgaliais :) bet tik tiek :) Šiokiadieniais esu paprasta, žemapadžius batus avinti mergina :) Visų trečia, aprašinėjami kartais nenormalūs, kartais amorališki, kartais ne visiems suprantami įvykiai aišku yra realūs, bet jie aprašomi iš tos paviršutiniškos puses, niekada nenoriu gilintis į vienas ar kitas svarbias gyvenimiškas situacijas :) Visų ketvirta, visos aprašytos meilės, tai nėra tikros mano gyvenimo meilės, tai tera susižavėjimo objektai, nes deja, nemanau kad internetinė erdvė yra geriausias būdas skelbti apie savo santykius, jausmus and so one ;) Visų penkta, ačiū Lau, kuris tikriausias vienas iš nedaugelio visad pasako tiesą ir vienas iš nedaugelio kurio nuomonė kaip nekeista yra man svarbi, nors ne visad su ta nuomone ir sutinku :}*~




Huginuu jūs visuus.


Labankt








p.s. Something always brings me back to you. It never takes too long. No matter what I say or do I'll still feel you here 'til the moment I'm gone. (Aš kada nors KIC užmušiu už šią dainą, pusmetį ant repeat`o)

p.p.s. Nū ir negalvookit, kad aš jau tokia pasikėlusi, leva ir visiiškai nematau nieko apart savo nosies. :) myl.

8 komentarai:

anetaaa rašė...

inesa ten tu nuotraukoj? :DD

posh rašė...

nu pasakyk komplimentu :D jau girdejau kad pas mane grazus pilvas, didele virtuve ir dar daug daug visokiu dalyku geru ;)))

Anonimiškas rašė...

Žuv!

Anonimiškas rašė...

ir palukai ilgi!:}}

posh rašė...

ryt einu i kirpykla wahhah :D nebebus mano "ilgu" plaukuuuu :)

lau rašė...

O geras, is vel as Inesos blog'e :)

posh rašė...

gali uzsidet sau pliusiuka :D ;)
p.s. kazkada prasei kad parasyciau apie tave! :DDD

lau rašė...

kai prasiau tai parasei iskart :P

Uzisdejau pliusa ant didelio lapo!